top of page
Beach_Topp.jpg
LogoFestaivel_utendato.png
Logo2024.png

med sand mellom tærne og seieren i lomma  

Billingstad Beach Battle 2024 er en volley-ballturnering i sandvolleyball-banen på Lyn.

 

Turneringen gjennomføres med 8-12 lag, hvor hvert lag har 4 spillere på banen. Turneringen starter med et seriespill. Gruppevinnerne møtes så i et finalespill.

LØRDAG
31.08.24
Fra kl. 11:30

Gorillaz.png
GORILLAZ
Scullz.png
scullz
Wolvez.png
wolvez
Puppiez.png
puppiez
Owlz.png
owlz
Pilotz.png
pilotz
Lionz.png
lionz
Bearz.png
bearz
Eaglez.png
eaglez
Cockz.png
cockz
Bisonz.png
bisonz
Piratex.png
piratez

REGLENE

Turneringen er i utgangspunktet for voksne deltagere. Det er dog ingen aldersgrense, så ungdommer som spiller på nivå med voksne kan melde seg på.

Kampene vil styres av en egen dommer - som selvfølgelig har absolutt autoritet og siste ordet i alle forhold.

Alle kampene spilles som ett sett hvor første lag til 21 poeng vinner kampen. Stein, saks, papir i best av 3 runder avgjør hvem som starter med serven. Serven heretter tas av laget som vant poeng i sist ball. Det deles ut poeng på alle baller, uavhengig av hvilket lag som servet. (Dette da det er avsatt 30 min til hver kamp og alternativet med å dele ut poeng kun på egen serv vil gjøre tidsbruken uforutsigbar, som igjen vil kunne medføre forsinkelser.)

Laget vil ved påmelding utpeke en kaptein. Denne lagkapteinen har ansvaret for å koordinere kommunikasjonen med arrangøren og administrere laget, herunder sørge for at laget stiller i god tid før sine kamper. 

Hvert lag har 4 spillere på banen. Laget kan i tillegg ha én innbytter. Hvis laget ikke har egen innbytter oppfordres det til å gjøre en avtale med en reserve, som kan stille i tilfellet et lagmedlem melder forfall.

Turneringen starter med et gruppespill hvor alle de fire lagene i hver gruppe møtes til innbyrdes oppgjør. Gruppen vinnes av det laget som har flest seiere. Skulle de tre lagene ende opp med én seier hver, så er det laget med størst poengforskjell i sin seier som vinner gruppen. (Eksempelvis vil et 21-17 resultat gi en poengforskjell på 4). Hvis flere lag også har samme poengforskjell, avgjøres seieren av en egen konkurranse hvor lagene server 3 baller over nettet og vinneren er ballen som stopper opp nærmest et punkt satt av dommeren.

Ved forfall vinner motstanderlaget på walk-over. Møter et lag for sent i henhold til kamp-oppsettet, tildeles motstander-laget ett poeng pr. minutt og vinner så på walk-over etter 21 minutter. Ved sent oppmøte er det motstanderlaget som starter med serven.

KAMPOPPSETT

Gruppe 1: Eaglez, Bearz, Gorillaz og Bisonz

Gruppe 2: Owlz, Piratez, Lionz og Cockz

Finalespill: Bronsefinale og finale - Starter kl. 17:30

Dette kampoppsettet er for 8 lag. Oppettet vil endres hvis det skulle det bli flere påmeldte. Det er maksimal plass til 12 lag.

GRUPPESPILL

Cockz

Cockz.png
Lionz.png

vs.

Lionz

Kamp 1

Starter 11:30

Piratez

Team_Logo_Pirates.png
Owlz.png

vs.

Owlz

Kamp 2

Starter 12:00

Bisonz

Bisonz.png
Gorillaz.png

vs.

Gorillaz

Kamp 3

Starter 12:30

Bearz

Bearz.png
Eaglez.png

vs.

Eaglez

Kamp 4

Starter 13:00

Cockz

Cockz.png
Piratex.png

vs.

Piratez

Kamp 5

Starter 13:30

Lionz

Lionz.png
Owlz.png

vs.

Owlz

Kamp 6

Starter 14:00

Bisonz

Bisonz.png
Bearz.png

vs.

Bearz

Kamp 7

Starter 14:30

Gorillaz

Gorillaz.png
Eaglez.png

vs.

Eaglez

Kamp 8

Starter 15:00

Cockz

Cockz.png
Owlz.png

vs.

Owlz

Kamp 9

Starter 15:30

Piratez

Piratex.png
Lionz.png

vs.

Lionz

Kamp 10

Starter 16:00

Bisonz

Bisonz.png
Eaglez.png

vs.

Eaglez

Kamp 11

Starter 16:30

Bearz

Bearz.png
Gorillaz.png

vs.

Gorillaz

Kamp 12

Starter 17:00

FINALESPILL

Nr. 2 i gruppe 1

BeachLogo.png
BeachLogo.png

vs.

Nr. 2 i gruppe 2

Bronsefin.

Starter 17:30

Vinner gruppe 1

BeachLogo.png
BeachLogo.png

vs.

Vinner gruppe 2

FINALE

Starter 18:00

TshirtBg.jpg
Tshirt_Front.jpg
Tshirt_back.jpg

LAGETS
t-skjorte

Lagets 4 medlemmer får hver sin t-skjorte med lagets logo. T-skjorten kommer i størrelsene S, M, L, XL og XXL. 

Illustrasjonsbilder

PRIS OG PÅMELDING

Deltagelse koster 350,- pr. spiller. Evt. innbytter betaler ikke. Inkludert i denne prisen er deltagelse i turneringen og t-skjorte.

Påmelding gjøres i skjemaet under. Når vi mottar din påmelding sender vi deg automatisk en e-post. Skulle du ikke motta noen e-post bekreftelse, så sjekk din folder for søplepost.

 

Send oss en e-post hvis dere har spesielle ønsker om lag og herunder spilletidspunkter ihht kampoppsettet. Lag som har deltatt i tidligere år har fortrinn for å få den samme logoen i år.

NOE DU LURER PÅ?

KONTAKT OSS PÅ WEBMASTER@BILLINGSTAD.no

Turneringen er åpen for inntil 12 lag og tildelingen av lag er en manuell prosess som skjer i etterkant av de nettbaserte påmeldingene. Din påmelding er derfor dessverre ingen garanti for deltagelse i turneringen. Vi vil kontakte deg pr. e-post eller telefon med enten bekreftelse på deltagelse eller melding om at turneringen er fullbooket.

 

Dere vil da i så fall få lagtildeling og betalingsinformasjon (Vipps). Vennligst ikke gjør noen betaling før du har mottatt denne bekreftelsen på deltagelse.

Overskuddet går til: 

LogoBAP.png

PÅMELDING TIL
BILLINGSTAD
BEACH BATTLE 2023

Takk! Din påmelding er registrert. 

Du vil i løpet av få minutter motta en bekreftelse pr. e-post. Hvis du ikke mottar denne, så sjekk folderen for søpplepost. Vi vil ta kontakt med deg pr. e-post eller telefon for å evt. bekrefte lagtildeling, informasjon om betaling etc.
bottom of page