top of page

AKTIV GLEDE 

BILLINGSTAD
IDRETTESFORENING

Billingstad Idrettsforening er en lokal idrettsklubb for alle barn på Billingstad i Asker. Klubben har siden starten i 1996 vært drevet av av frivillige foreldre på Billingstad som et lavterskel tilbud innen fotball for barn i skolealder til og med 12 års alder.

BIF3.jpg

Billingstad er BLÅ!

Billingstad er RÅ!

Hele kampen

står vi på.

Vi skal jobbe,

vi skal svette,

helt til ballen går

i nettet!

AKTIVITETER

I tillegg til barnefotballen organiserer og tilrettelegger BIF for et bredt spekter av andre aktiviteter, inkludert allidrett, «Gubbe»-fotball, trening for foreningen Billingstaddamene osv.

BIF1.jpg
BIF4.jpg

BILLINGSTAD-
BANEN

Vi er stolte av kunstgressbanen vår, Billingstadbanen, som er en granulatfri kunstgressbane som ligger ved Billingstad Skole.

MEDLEMSSKAP

Medlemskap i BIF skal være tilgjengelig for alle som bor på Billingstad og gir tilgang til et bredt spekter av aktiviteter og tilbud.

BIF5.jpg

TRENERE

Alle trenere og lagledere i BIF er frivillige foreldre med godkjent trenerattest som brenner for å formidle sin idrettsglede til barna på Billingstad.

SPONSORER

BIF jobber med å etablere en ny sponsor-portefølje. Ta kontakt med styreleder hvis du og din bedrift kan bidra til morgendagens tilbud for barna på Billingstad.

BIF9.jpg
BIF6.jpg

UTSTYR

BIF har avtale med Globalsport og hvor spillere og lagledere selv kan bestille drakter og mye annet utstyr med BIF sin nye logo.

LEDELSE OG STYRE

Klubbens ledelse og styre er også frivillige foreldre som ønsker å skape et trygt og aktivt miljø for barna på Billingstad.

BIF2.jpg
bottom of page