top of page
Festival_Banner.png
BukkenFront.png

BARE TIMER IGJEN - 
SISTE INFO

Hei alle bakkeløpere,

 

Nedtellingen på www.billingstad.no/bukken viser at det nå er kun timer igjen 😊

 

Vi har i skrivende stund 98 påmeldte! Dette blir en sann folkefest. Påmeldingene kommer fortsatt inn, og fordelingene på klassene er pr. nå. slik:
 

  • Åpen: 14

  • Kvinner: 4

  • Ungdom: 2

  • Barn: 79

 

Vi har fortsatt noen t-skjorter igjen, og en kan melde seg på helt frem til løpsstart. Det vil settes opp et sekretariat på togstasjonen hvor en også kan melde seg på lørdag morgen.

 

Vi anbefaler alle, også barna, å varme opp i god tid før start. Rett inn i en motbakkespurt tidlig en lørdag morgen kan være hardt for enhver.

 

Alle løpere bør være på plass nederst i Billingstadveien (ved rundkjøringen) kl. 09:00. Det vil da komme en felles brief.

 

Heatene vil løpes i kjøreveien, mens publikum vil stå i gangveien. Det vil være funksjonærer i alle tilkjørselsveier til løypa for å stoppe biler. Start og mål er nå markert med rød strek i veien. Kanskje noen kan opprette et Strava-segment for «Billingstad Bukken»?

 

Slik det ser ut nå vil løpet gjennomføres i følgende heat-rekkefølge:

  1. Åpen

  2. Kvinner

  3. Ungdom

  4. Barn – 4. klasse og eldre

  5. Barn – 3. klasse og yngre

 

Vi deler barneklassen da 77 barn antakeligvis blir for mye i ett heat. Med unntak av heat 5, så vil hvert heat etter planen bare ta minutter å avvikle.

 

For Barne-klassen (og da kanskje mest aktuelt for heat 5) kan én voksen løpe/ gå sammen med barnet i løypa hvis det føles tryggere enn at den voksne heier fra gangveien ved siden av.

 

Det vil ikke bli en egen klokke i målområdet som tidligere meldt. Men hvert heat vil filmes av en kamerabil som kjører foran løperne opp bakken og deretter filmer alle løperne mål. Disse filmene vil legges ut på nettsiden i begynnelsen av neste uke, og for heat 1-3 vil det legges en klokke på filmen, slik at løperen kan se sin egen tid i mål. Vil en vite tiden sin allerede lørdag, så må en time det selv.

 

T-skjortene kan hentes ut i sekretariatet ved togstasjonen etter fullført løp. Det blir ellers premieutdeling på Lyn kl. 19:30.

 

PS! Hvis du ikke har Vippset for påmeldingen, så pass på å gjøre dette før løpet.

 

Pass på å invitere med alle venner, familie og naboer som publikum.

 

Velkommen til folkefest. Om 10 år kan du si at du var med på det aller første Bukke-løpet.

 

 

John Jakobsen

Billingstad Festivalen

Mob: 97 123 888

PÅMELDING TIL BILLINGSTAD BUKKEN 2022

Løpsklasse

Takk! Din påmelding er registrert.

 

​Du vil i løpet av få minutter motta en bekreftelse pr. e-post. Hvis du ikke mottar denne så sjekk folderen for søplepost.

 

Vennligst bekreft påmeldingen:
Beløp: 250,- for voksen og 125,- for barn
Til: VIPPS #59687
Merk betalingen med:
"Bukken 22 + Navn på deltaker"

bottom of page